تاریخ درج خبر: 14 تير ماه سال 1399
رئیس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق گفت: تاکنون از طریق فرآیند تشویقی و خرید تضمینی برق از بخش خصوصی، ۸۳۴ مگاوات نیروگاههای تجدیدپذیر با جذب ۱۴۳ هزار میلیارد ریال سرمایه بخش خصوصی در کشور احداث شده که بیش از ۹۵ درصد آن در دولت روحانی محقق شده است.
بهگزارش برق نیوز، معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق گفت: تاکنون از طریق فرآیند تشویقی و خرید تضمینی برق از بخش خصوصی، ۸۳۴ مگاوات نیروگاههای تجدیدپذیر با جذب ۱۴۳ هزار میلیارد ریال سرمایه بخش خصوصی در کشور احداث شده که بیش از ۹۵ درصد آن در دولت تدبیر و امید محقق شده است.
محمد ساتکین، پنجشنبه در آیین بهرهبرداری ۶ نیروگاه خورشیدی در استان فارس که به شکل ویدیو کنفرانس توسط رییس جمهوری انجام شد افزود: ایران از کشورهای پرپتانسیل در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی است و استان فارس یکی از استانهایی است که از نظر تابش در بالاترین سطح از نظر تولید برق است.
وی تولید برق پاک، ایجاد اشتغال برای جمعیت جوان و متخصص کشور، مشارکت مردم و به ویژه بخش خصوصی، کاهش آلایندههای زیستمحیطی، صرفهجویی در مصرف سوخت و آب در چرخه تولید و کمک به توسعه مناطق محروم و به ویژه مناطق روستایی کشور را جمله مزایای توسعه این نیروگاهها دانست.
ساتکین گفت: در استان فارس با احتساب این ۶ نیروگاه خورشیدی که امروز شاهد افتتاح آنها هستیم، تاکنون ۱۴ نیروگاه تجدیدپذیر با مجموع ظرفیت ۸۴ مگاوات مشتمل بر ۱۰ نیروگاه خورشیدی، ۲ نیروگاه برق آبی کوچک، یک نیروگاه زیست و یک نیروگاه بادی و ۳۳۱ سامانه مقیاس کوچک خورشیدی که اصطلاحا پشت بامی گفته میشود و بیشتر در مناطق روستایی قرار دارد، احداث شده است.
وی بیان کرد: این نیروگاهها با اعتبار ۲ هزار و ۶۰۴ میلیارد ریال احداث شده و در دوره احداث ۶۲ نفر اشتغال مستقیم و ۲۹۵ نفر اشتغال غیرمستقیم داشتهاند.
معاون وزیر و رئیس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق گفت: با توجه به مصرف آبی که در نیروگاههای حرارتی معمول است، نیروگاههای خورشیدی علاوه بر کمک به جلوگیری از انتشار ۴۵ هزار و ۴۲۴ تن آلایندههای زیستمحیطی گلخانهای، صرفهجویی قابل توجه آب نیز به دنبال داشته است.