تاریخ درج خبر: 11 آبان ماه سال 1399
در حاشیه برگزاری نهمین رزمایش سراسری مولدهای برق اضطراری، سند همکاری اجرای دستورالعمل تامین برق اضطراری مراکز حیاتی، حساس، مهم و ضروری بین سازمان پدافند غیرعامل کشور و شرکت توانیر امضا شد.
به گزارش برق نیوز، در حاشیه برگزاری نهمین رزمایش سراسری مولدهای برق اضطراری، سند همکاری اجرای دستورالعمل تامین برق اضطراری مراکز حیاتی، حساس، مهم و ضروری بین سازمان پدافند غیرعامل کشور و شرکت توانیر امضا شد.
این سند همکاری در راستای اجرای دستورالعمل تامین برق اضطراری مراکز حیاتی، حساس، مهم و ضروری ابلاغی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور و بر اساس پیشنهاد شرکت توانیر با عنوان «طرح جهادی مانور آمادگی مولدهای خودتامین» جهت ایجاد آمادگی در شرایط بحران با هدف مصونسازی تامین برق اضطراری مراکز حیاتی، حساس، مهم و ضروری از سوی سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و محمد حسن متولی زاده رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توانیر به امضا رسید.
نهمین رزمایش تست آماده بکاری مولدهای اضطراری برق به صورت سراسری و با حضور سردار جلالی رییس سازمان پدافند غیر عامل کشور در محل مرکز پایش صنعت برق شرکت توانیر امروز آغاز بکار کرد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در مراسم نهمین رزمایش قطع برق و ارزیابی آمادهبهکاری مولدهای اضطراری به تمامی پرسنل شرکت توانیر در تهران و استانها خدا قوت و خسته نباشید گفت و حفظ کارکرد صنعت برق را حاصل زحمات و تلاشهای این کارکنان زحمتکش دانست.
وی افزود: دشمن در تقابل با ایران اسلامی به دلیل توان بالای دفاعی و بازدارندگی و اراده قاطع که مشاهده کرد از حوزه نظامی مایوس شده است که نقطه عطف این مسئله، انهدام پهباد جاسوسی فوق پیشرفته آمریکا در خلیج فارس بود.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه آمریکاییها پس از ناامیدی از جبهه نظامی به دنبال جنگ علیه زیرساختهای حیاتی کشور رفتند، تصریح کرد: در این جنگ نوین به دلیل آنکه فاعل جنگ در حوزه سایبری گمنام است این حملات بیشتر در این حوزه صورت میگیرد.
سردار جلالی گفت: زیرساختهای حیاتی ایران به دلیل رشد و توسعه سریع، گرایش به سایبری شدن پیدا کرده است؛ لذا حفظ این کارکردها که پیوندی حیاتی با کیفیت زیست مردم دارد منوط به پدافند سایبری و رعایت الزامات جامع پدافند غیرعامل است.
وی با بیان اینکه در این زمینه رویکرد ما عملیات پیشگیرانه برای رصد آسیبپذیریها و کنترل آمادگیهاست، متذکر شد: صنعت برق صنعتی مادر است و همه کارکردهای حیاتی به برق مربوط است. عدم اختلالات در زیرساختهای برق کشور نشان از تاب آوری و قوت صنعت برق کشور دارد و قابل تقدیر است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور خاطرنشان کرد: ظرفیت کنونی مولدهای اضطراری برق میتواند رشد بیشتری داشته باشد تا تامین کننده برق اضطراری کشور باشد.
سردار جلالی گفت: رزمایشهای سایبری در حوزه برق باید به صورت منظم برگزار شود تا ضمن بررسی آسیب پذیریها میزان پایداری شبکه ارتقا یابد.